Personvernerklæring


Vi samler informasjon fra deg når du fyller ut kontaktskjemaet, men du kan også besøke nettstedet vårt anonymt.

Vi kan bruke informasjonen vi samler for å forbedre opplevelsen din på nettsiden vår, for å forbedre nettsiden vår, for å svare på deg med nyhetsbrev og annen informasjon, og for å forstå kundene våre bedre. Du kan melde deg av kommunikasjonen vår når som helst.

Din informasjon, enten den er offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til noen selskap av noen grunn uten ditt samtykke.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler som er satt for å tilby deg en fullt funksjonell opplevelse når du bruker nettstedet vårt. Vi bruker disse informasjonskapslene for å huske informasjon du har tastet inn mens du navigerer til forskjellige sider. Noen av funksjonene på nettsiden vår kan ikke fungere optimalt uten bruk av informasjonskapsler, men du kan velge bort informasjonskapsler hvis du foretrekker det.

Denne personvernpolitikken gjelder kun for informasjon som samles inn via nettstedet vårt, og ikke for informasjon som samles inn offline. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til personvernpolitikken vår.

Dataene vi samler om deg Personopplysninger, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om enkeltpersoner som kan identifiseres. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg, som vi har gruppert sammen som følger:

 • Identitetsdata, som fornavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikator.
 • Kontaktdata, som bedriftsnavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.
 • Tekniske data inkluderer detaljer som internet protocol (IP)-adresse, innloggingsdata, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettlesertillegg og versjoner, operativsystem og plattform, og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til dette nettstedet.
 • Profildata, som brukernavn og passord, kjøp eller bestillinger foretatt av deg, dine interesser, preferanser, tilbakemeldinger og svar på undersøkelser.
 • Bruksdata inkluderer detaljer om hvordan du bruker nettsiden vår, produkter og tjenester.
 • Markedsførings- og kommunikasjonsdata som inkluderer preferansene dine for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter, samt kommunikasjonspreferansene dine.

Hvordan samles dine personopplysninger inn? Vi bruker ulike metoder for å samle data fra og om deg, inkludert gjennom:

 • Når du samhandler med nettsiden vår, vil vi automatisk samle tekniske data om utstyret ditt, nettleserhandlinger og mønstre. Vi samler disse personopplysningene ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier.
 • Du kan gi oss identitets-, kontakt- og økonomiske data ved å fylle ut skjemaer eller korrespondere med oss via post, telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer personopplysninger du gir når du:
  • Søker om våre produkter eller tjenester.
  • Oppretter en konto på nettsiden vår.
  • Abonnerer på tjenesten eller publikasjonene våre.
  • Ber om at markedsføring sendes til deg.
  • Gir tilbakemelding eller kontakter oss.

Informasjonskapsler Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinens harddisk. Informasjonskapsler hjelper denne nettsiden med å analysere trafikk og besøkende, og hjelper nettstedet vårt med å svare på deg som enkeltperson.

Vi bruker trafikklogg-informasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som blir brukt på nettsiden vår og analysere besøkendes atferd gjennom statistikk.

Lenker til andre nettsteder Du kan støte på en lenke til en ekstern nettside mens du besøker nettbutikken eller profilen vår på dette nettstedet. Hvis lenken går til en nettside som drives av en tredjepart, bør du vite at vi ikke har kontroll over den nettsiden og kan derfor ikke være ansvarlig for beskyttelsen og personvernet til dataene eller informasjonen du gir mens du besøker nettstedet.

Kontroll over informasjonen din Du kan be om detaljer om personlig informasjon vi har om deg i henhold til personvernloven fra 1998. En liten avgift vil være påkrevd. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen vi har om deg, vennligst kontakt oss.

Hvis du tror at noen informasjon vi har om deg er feil eller ufullstendig, vennligst skriv til oss eller send oss en e-post så snart som mulig, og vi vil raskt rette opp eventuell feilinformasjon.

Scroll to Top